Terug naar het nieuwsoverzicht

Mijn baby gaat de eerste keer naar de opvang, wat geef ik mee?

08 oktober 2021 - Alles Kidz Kinderopvang

Een spannende tijd is aangebroken. Je baby gaat de eerste keer naar de opvang! Voordat de eerste officiële dag is hebben we al een of meerdere wenmomenten gehad samen. Zo zijn jullie allebei al een beetje gewend en is de stap op de eerste dag wat minder groot. 

Je hoeft eigenlijk nergens aan te denken wanneer je je baby bij ons brengt. Wij hebben alles in huis om je baby optimaal te verzorgen. Van verzorgingsproducten zoals crèmes, zonnebescherming en luiers. Maar we zorgen ook voor verse fruit hapjes die we zelf maken en flesvoeding. 

Mocht je borstvoeding of speciale voeding geven, dan is het natuurlijk mogelijk dat je dit meegeeft. We hebben ook alles in huis voor ongelukjes, maar mocht je het fijn vinden dan kun je altijd een extra setje kleertjes meegeven. We zorgen er in ieder geval altijd voor dat je baby weer helemaal schoon en fris mee naar huis gaat. 

Heb je speciale wensen? Bespreek het dan gerust met ons, we denken graag met je mee. 



Overig nieuws

[website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heb je vragen over beschikbaarheid of wil je een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch contact met je op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier je gegevens in. We nemen contact met je op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven