Terug naar het nieuwsoverzicht

Waarom kiezen voor de BSO van Alles Kidz Kinderopvang?

21 oktober 2021 - Alles Kidz Kinderopvang

Op school wordt er veel van kinderen gevraagd. Daarom is ontspannen na een drukke schooldag extra belangrijk. Dat is dan ook waar onze Buitenschoolse Opvang (BSO) om draait.

Even lekker doen waar je zelf zin in hebt, samen spelen met vriendjes, samen bakken en koken in een superdeluxe keuken, jezelf creatief uitleven én buiten spelen. Dat is wat we doen op de buitenschoolse opvang van Alles Kidz Kinderopvang. Na schooltijd is het belangrijk dat je kind goed opgevangen wordt en tot rust kan komen in een vertrouwde omgeving. Onze BSO is een plek weg van school waar kinderen kunnen en mogen ontspannen. Dit alles met leuke activiteiten, een uitdagende speelomgeving en altijd onder professionele begeleiding.

Basisscholen in Nederland zijn verplicht om een voorziening aan te bieden voor buitenschoolse opvang. Dit hoeven ze niet in eigen beheer te doen. Het voordeel van de BSO van Alles Kidz Kinderopvang is dat deze plaatsvindt op een andere locatie dan op school. Zo zijn kinderen op het moment dat school afgelopen is ook echt weg van school.

Alles Kidz haalt kinderen op bij scholen in de directe omgeving. Onder andere bij Jan Ligthartschool Rendierhof & Rooms Katholieke Basisschool St. Hubertus. Zou je graag gebruik maken van de BSO van Alles Kidz Kinderopvang, maar weet je niet of het mogelijk is op jouw basisschool? Informeer dan even bij ons naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee!

Overig nieuws

[website] - icon-contact

Contact

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op. 

Neem direct contact op

[website] - icon-contact

Rondleiding

Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heb je vragen over beschikbaarheid of wil je een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding.

Vraag een rondleiding aan

[website] - icon-contact

Bel me terug

Naar aanleiding van je vraag nemen wij telefonisch contact met je op. 

Bel me terug

[website] - icon-contact

Inschrijven

Ja, ik wil mijn kind(eren) inschrijven! Vul hier je gegevens in. We nemen contact met je op om de beschikbaarheid te bespreken.

Direct inschrijven